Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Een nieuw logo, een nieuwe website… Na 15 jaar werd het dan toch wel eens tijd voor een frisse wind door het bedrijf (op ons personeel na dan). Door de afgelopen jaren heen is er ook in onze showroom in Amsterdam veel verbouwd, oudere vloerdelen vervangen voor nieuwe vloeren trends, in onze ogen is er nu een goede mix van stoere verouderde houten vloeren, tot aan klassiek traditioneel parket.

Omdat wij de laatste jaren meer vraag kregen naar duo-plank en/of lamel planken en er bij toeval een grote ruimte leeg kwam te staan in het pand waar wij al zaten, hebben wij nu naast onze andere showroom met massief houten vloerdelen, nu ook een showroom met alleen duo-planken en lamel planken zodat er ook voor iedere prijsklasse genoeg te zien is. Om dit te promoten hebben we afgelopen jaar wat open dagen en architectendagen georganiseerd, geslaagde en gezellige dagen en zeker voor herhaling vatbaar.

Wij vonden dan ook dat ons logo en de website niet meer matchten met onze showroom en daar moest dan ook verandering in komen… Blij met het resultaat, want zonder Schudden Voor Gebruik (creatief buro voor concept & design) die ons logo heeft gemaakt, en Web Agency die voor ons deze website realiseerde hadden wij het niet kunnen doen!

Sorry, comments are closed for this post.

tumbnail waterschade dpv

Waterschade taxatie

 

U heeft onverhoopt schade aan uw houten vloer of parket vloer? Dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekerings maatschappij. De Plancken Vloer is gespecialiseerd in waterschades van massieve planken vloeren, parket en Tapis vloeren.

Meer info...

vissegraat eiken dpv 2

Vloerverwarming

 

Steeds vaker worden parket en vloerverwarming met elkaar in “contact” gebracht. Dit is niet verwonderlijk. De combinatie zorgt voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Met onze handleiding willen we u een leidraad mee geven.

Meer info...

CBW_garantie

CBW erkend

 

De Plancken Vloer vind garantie en zekerheid voor de klant belangrijk, daarom zijn wij aangesloten bij het CBW
wat staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. De garantie behelst 3 jaar, welke wij op verzoek gratis verlengen naar 5 jaar.

Meer info...

Contact

 

De Plancken Vloer B.V.

 

De Ruyterkade 107
1011 AB Amsterdam
Telefoon: 020 – 428 46 56
E-mail: info (@) deplanckenvloer.nl

 

Openingstijden: wo t/m za van 10.30 tot 17.00

Overige dagen op afspraak.

Google Maps