Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DUO-PLANK

De Duoplank wordt ook wel duoplank /multiplank of lamel(parket ) genoemd, Duoplank heeft een toplaag van massief hout die verlijmd is op een multiplex onderlaag een puur houten product dus.Een goede Duoplank met een toplaag van 4 of meer ziet er als de vloer licht net zo uit als een massief houten vloer. Een Duoplank is ook zeer gechikt voor grote ruimtes. Indien nodig, kan de vloer nog enkele keren geschuurd worden.

De Duoplank bestaat uit twee lagen. De multiplex onderlaag is opgebouwd uit kruislings verlijmde laagjes berkenhout. Berkenhout werkt niet zo sterk als de meeste andere houtsoorten en het
kruislings verlijmen ervan zorgt ervoor dat dit multiplex nauwlijks krimpt of uitzet. De massieve bovenlaag wordt hierop verlijmd zodat de hele Duoplank vrijwel niet meer werkt.

Deze Duoplankvloeren zijn ook uitstekend geschikt voor vloerverwarming omdat de Duoplank een lage warmteweerstand heeft. De toplaag van massief hout houdt de warmte langer vast zodat er
weinig temperatuur schommelingen zijn.Hoewel de multiplank vloer nauwelijks werkt moet toch rekening gehouden worden met de luchtvochtigheidsgraad.

 

tumbnail waterschade dpv

Waterschade taxatie

 

U heeft onverhoopt schade aan uw houten vloer of parket vloer? Dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekerings maatschappij. De Plancken Vloer is gespecialiseerd in waterschades van massieve planken vloeren, parket en Tapis vloeren.

Meer info...

vissegraat eiken dpv 2

Vloerverwarming

 

Steeds vaker worden parket en vloerverwarming met elkaar in “contact” gebracht. Dit is niet verwonderlijk. De combinatie zorgt voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Met onze handleiding willen we u een leidraad mee geven.

Meer info...

CBW_garantie

CBW erkend

 

De Plancken Vloer vind garantie en zekerheid voor de klant belangrijk, daarom zijn wij aangesloten bij het CBW
wat staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. De garantie behelst 3 jaar, welke wij op verzoek gratis verlengen naar 5 jaar.

Meer info...

Contact

 

De Plancken Vloer B.V.

 

De Ruyterkade 107
1011 AB Amsterdam
Telefoon: 020 – 428 46 56
E-mail: info (@) deplanckenvloer.nl

 

Openingstijden: wo t/m za van 10.30 tot 17.00

Overige dagen op afspraak.

Google Maps