Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Het gezicht achter De Plancken Vloer

Ruim 25 jaar zitten zij nu in de houten vloeren branche. Begonnen met een kleinere vestiging in Broek op Langedijk en na een aantal jaren verhuisd naar Amsterdam. Op een fijne locatie al zeggen zij zelf, levendig en met een gezellig uitzicht op het IJ.  Een kleinschalig familiebedrijf waarvan Jan sr. en Greet de oprichters zijn. Greet is van dinsdag tot en met zaterdag het vaste gezicht in de showroom. Jan sr. zul je vaak tegen komen bij het inmeten van vloeren, waterschade taxaties en bij het verwerken van offertes, waar nodig springt hij bij in de showroom in Amsterdam.

Hun zoon Jan jr. is van jongs af aan al mee gegaan op de werkvloer, zit nu deels op kantoor en stuurt de vloerenleggers aan, en springt afentoe bij waar nodig.

Hun dochter Sanne doet vooral het social media gebeuren voor De Plancken Vloer, blogt, houdt de website bij, en maakt de advertenties voor in de kranten en bladen. Leuk is dat zij samen met haar vriend sinds kort voor zich zelf zijn begonnen, en hun bedrijf, SCHUDDEN VOOR GEBRUIK, ons nieuwe logo hebben ontworpen.
Zo bundelen ze al hun kennis samen en dat geeft een fijn gevoel!

tumbnail waterschade dpv

Waterschade taxatie

 

U heeft onverhoopt schade aan uw houten vloer of parket vloer? Dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekerings maatschappij. De Plancken Vloer is gespecialiseerd in waterschades van massieve planken vloeren, parket en Tapis vloeren.

Meer info...

vissegraat eiken dpv 2

Vloerverwarming

 

Steeds vaker worden parket en vloerverwarming met elkaar in “contact” gebracht. Dit is niet verwonderlijk. De combinatie zorgt voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Met onze handleiding willen we u een leidraad mee geven.

Meer info...

CBW_garantie

CBW erkend

 

De Plancken Vloer vind garantie en zekerheid voor de klant belangrijk, daarom zijn wij aangesloten bij het CBW
wat staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. De garantie behelst 3 jaar, welke wij op verzoek gratis verlengen naar 5 jaar.

Meer info...

Contact

 

De Plancken Vloer B.V.

 

De Ruyterkade 107
1011 AB Amsterdam
Telefoon: 020 – 428 46 56
E-mail: info (@) deplanckenvloer.nl

 

Openingstijden: wo t/m za van 10.30 tot 17.00

Overige dagen op afspraak.

Google Maps