Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bilinga is een hardhoutsoort wat veel voorkomt in tropisch West-Afrika. Vanwege haar hardheid en haar duurzame karakter wordt Bilinga veel toegepast voor veel zware bouwconstructies zoals stuwen, steigers, bruggen etc. Ook voor houtenvloeren is Bilinga geschikt, mede vanwege haar duurzaamheid. Vers Bilinga kernhout is geel tot oranjegeel, nadonkerend naar oranjerood tot goudbruin. Het spinthout is lichter van kleur. De iets rode gloed die Bilinga eigen is, creëert een warme uitstraling. Bilinga is minder geschikt voor vloerverwarming gezien de werking van het hout.

 

tumbnail waterschade dpv

Waterschade taxatie

 

U heeft onverhoopt schade aan uw houten vloer of parket vloer? Dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekerings maatschappij. De Plancken Vloer is gespecialiseerd in waterschades van massieve planken vloeren, parket en Tapis vloeren.

Meer info...

vissegraat eiken dpv 2

Vloerverwarming

 

Steeds vaker worden parket en vloerverwarming met elkaar in “contact” gebracht. Dit is niet verwonderlijk. De combinatie zorgt voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Met onze handleiding willen we u een leidraad mee geven.

Meer info...

CBW_garantie

CBW erkend

 

De Plancken Vloer vind garantie en zekerheid voor de klant belangrijk, daarom zijn wij aangesloten bij het CBW
wat staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. De garantie behelst 3 jaar, welke wij op verzoek gratis verlengen naar 5 jaar.

Meer info...

Contact

 

De Plancken Vloer B.V.

 

De Ruyterkade 107
1011 AB Amsterdam
Telefoon: 020 – 428 46 56
E-mail: info (@) deplanckenvloer.nl

 

Openingstijden: wo t/m za van 10.30 tot 17.00

Overige dagen op afspraak.

Google Maps