Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Amerikaans Noten komt voor in het Oosten van Noord – Amerika. De kleur van het soms warrig of golvend, maar meestal rechtdradige kernhout, varieert van licht grijsachtig bruin tot warm donkerbruin, al dan niet met een fraaie zwartachtige tekening. De nerf is fijn tot matig grof. Het spint is witachtig en is soms zichtbaar als een speels randje in de donkere vloer. Een chique en moderne houtsoort. Wij leveren Amerikaans Noten in tapis stroken van verschillende breedtes en bourgogne. Gezien de middelmatige werking is het niet direct aan te raden parket van Amerikaans Noten toe te passen in combinatie met vloerverwarming.

ClickHandler-1

tumbnail waterschade dpv

Waterschade taxatie

 

U heeft onverhoopt schade aan uw houten vloer of parket vloer? Dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekerings maatschappij. De Plancken Vloer is gespecialiseerd in waterschades van massieve planken vloeren, parket en Tapis vloeren.

Meer info...

vissegraat eiken dpv 2

Vloerverwarming

 

Steeds vaker worden parket en vloerverwarming met elkaar in “contact” gebracht. Dit is niet verwonderlijk. De combinatie zorgt voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Met onze handleiding willen we u een leidraad mee geven.

Meer info...

CBW_garantie

CBW erkend

 

De Plancken Vloer vind garantie en zekerheid voor de klant belangrijk, daarom zijn wij aangesloten bij het CBW
wat staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. De garantie behelst 3 jaar, welke wij op verzoek gratis verlengen naar 5 jaar.

Meer info...

Contact

 

De Plancken Vloer B.V.

 

De Ruyterkade 107
1011 AB Amsterdam
Telefoon: 020 – 428 46 56
E-mail: info (@) deplanckenvloer.nl

 

Openingstijden: di t/m za van 10.30 tot 17.00

Overige dagen op afspraak.

Google Maps