Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Afzelia Pachyloba is een zeer harde, tropische houtsoort met een warme uitstraling. De kleur verandert in de loop der tijd van gelig naar oranje en roodbruin. Prachtige structuren en kleurverschillen komen voor in deze hele stabiele houtsoort, mooi nadonkerend naar een hele warme, bruinrode tint. Er kunnen kleine witte kalkstreepjes in voorkomen. Afzeliaparket is verkrijgbaar in vele breedtes, zowel in stroken, traditioneel parket en bourgogne. Erg mooi is bijvoorbeeld een brede visgraat. Gezien de geringe werking is deze houtsoort goed te combineren met vloerverwarming mits alle protocollen worden nageleefd.

img_1947

tumbnail waterschade dpv

Waterschade taxatie

 

U heeft onverhoopt schade aan uw houten vloer of parket vloer? Dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekerings maatschappij. De Plancken Vloer is gespecialiseerd in waterschades van massieve planken vloeren, parket en Tapis vloeren.

Meer info...

vissegraat eiken dpv 2

Vloerverwarming

 

Steeds vaker worden parket en vloerverwarming met elkaar in “contact” gebracht. Dit is niet verwonderlijk. De combinatie zorgt voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Met onze handleiding willen we u een leidraad mee geven.

Meer info...

CBW_garantie

CBW erkend

 

De Plancken Vloer vind garantie en zekerheid voor de klant belangrijk, daarom zijn wij aangesloten bij het CBW
wat staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. De garantie behelst 3 jaar, welke wij op verzoek gratis verlengen naar 5 jaar.

Meer info...

Contact

 

De Plancken Vloer B.V.

 

De Ruyterkade 107
1011 AB Amsterdam
Telefoon: 020 – 428 46 56
E-mail: info (@) deplanckenvloer.nl

 

Openingstijden: wo t/m za van 10.30 tot 17.00

Overige dagen op afspraak.

Google Maps