Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

ZOEKTOCHT

COLUM

Wat doe je tegenwoordig als je iets wilt weten over vloeren? Ga je dan naar de parketwinkel of woninginrichter, vraag je het  je buren of koop je een boek over vloeren?
Nee, natuurlijk niet!!

Anno 2014 zetten wij onze computer, tablet of smartphone aan en surfen wij ons een slag in de rondte. Eerst naar Google en dan via de ingetoetste trefwoorden naar een brij van zoekresultaten. De enorme hoeveelheid aan informatie leidt niet zelden tot grote verwarring. Niet getreurd, want er is altijd wel wat van je gading bij. Wel een beetje raar dat de ene website precies het tegenovergestelde beweert van de andere.. Dan hebben we het nog geeneens over prijzen, maar heel simpel over eigenschappen en gebruiksvoorwaarden. Om nog maar niet te spreken van een onderhoudsadvies. Want ook daar blijken de meningen behoorlijk verdeeld over te zijn. De ene website spreekt over “lichtvochtig reinigen” de ander zweert bij dagelijks swifferen. Wat kun je nu het beste doen?

Zo ben je al snel een half weekend bezig met het uitfilteren van de gewenste en hopelijk juiste informatie.. Nu is het nog zaak dat de juiste prijs op je beeldscherm verschijnt. Dit lijkt makkelijk maar blijkt in de praktijk een hele opgave. Op de ene website is de prijs van merk X een stuk lager dan op de andere, waar je zelf moet gaan leggen. De volgende rept over bezorgkosten en gratis legmateriaal. Dan is er ook nog eentje waarbij je het bosje hout gewoon in hun magazijn met de aanhanger kunt ophalen. Het mag dan rustig regenen en er hoeft geen zeil overheen. Op een boom zit toch ook geen paraplu?!

Op een gegeven moment heb je een heleboel informatie verzameld over dingen waar je eigenlijk geen verstand van hebt. Jij wilt wel geld uitgeven (maar niet te veel) alleen het vervelende is dat je door al die verschillende antwoorden nu nog meer vragen hebt dan eerst…Dit is het moment waarop je besluit een parketwinkel te bezoeken. Hier wordt al gauw duidelijk dat je jezelf een hele hoop werk had kunnen besparen, want je krijgt van die aardige verkoper direct een duidelijk antwoord op jouw prangende vragen. Kijk, daar heb je wat aan! Nadat je een halve dag in de winkel hebt zitten bomen en diverse koppen koffie hebt gedronken, is het tijd een beslissing te nemen. Zal je nu wel of zal je nu niet?? Oh ja, je bent nog iets vergeten: de prijs. Kost dat vloertje nou veel geld? Ook op deze vraag geeft de zeer gespecialiseerde verkoopmeneer een duidelijk antwoord. Hij gaat druk voor je aan het rekenen en legt na enige tijd zijn bezweetdruppelde offerte voor je neus. Als vanzelf gaan je ogen direct op z oek naar het vetgedrukte eindbedrag rechtsonder op de offerte.

Gelukkig heeft je stoel stevige leuningen waaraan je je goed kunt vasthouden, want het bedrag komt in de verste verte niet overeen met wat je op die websites hebt gezien. Hoe kan dat?!? wil je direct van de verkoper weten. Die legt dit gelukkig snel uit. Hij somt de voor- en nadelen van internetverkoop eerlijk en duidelijk voor je op. Nu begin je te snappen dat die winkelier nog gelijk heeft ook. Vakmanschap, kennis en ervaring vind je niet op internet!

Colum Parketblad, Ruud Stam

Yes! Een nieuw logo en nieuwe website!

Een nieuw logo, een nieuwe website… Na 15 jaar werd het dan toch wel eens tijd voor een frisse wind door het bedrijf (op ons personeel na dan). Door de afgelopen jaren heen is er ook in onze showroom in Amsterdam veel verbouwd, oudere vloerdelen vervangen voor nieuwe vloeren trends, in onze ogen is er… Lees meer

tumbnail waterschade dpv

Waterschade taxatie

 

U heeft onverhoopt schade aan uw houten vloer of parket vloer? Dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekerings maatschappij. De Plancken Vloer is gespecialiseerd in waterschades van massieve planken vloeren, parket en Tapis vloeren.

Meer info...

vissegraat eiken dpv 2

Vloerverwarming

 

Steeds vaker worden parket en vloerverwarming met elkaar in “contact” gebracht. Dit is niet verwonderlijk. De combinatie zorgt voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Met onze handleiding willen we u een leidraad mee geven.

Meer info...

CBW_garantie

CBW erkend

 

De Plancken Vloer vind garantie en zekerheid voor de klant belangrijk, daarom zijn wij aangesloten bij het CBW
wat staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. De garantie behelst 3 jaar, welke wij op verzoek gratis verlengen naar 5 jaar.

Meer info...

Contact

 

De Plancken Vloer B.V.

 

De Ruyterkade 107
1011 AB Amsterdam
Telefoon: 020 – 428 46 56
E-mail: info (@) deplanckenvloer.nl

 

Openingstijden: wo t/m za van 10.30 tot 17.00

Overige dagen op afspraak.

Google Maps